Tempah & Merekabentuk Semua Jenis Banner Pelbagai Saiz Dengan Harga RM1.99 Sekaki Persegi | Telefon 012-286 36 17 Untuk Maklumat & Tempahan

Monday, December 7, 2009

Selamat Pengantin Baru Irwan 2

Selamat pengantin baru Irwan, Saya doakan kebahagian anda bersama isteri sehingga ke akhir hayat.

Berlalulah zaman bujang dan tanggungjawab makin besar sekarang. Hidup dengan bertolaransi dan dan sentiasa kena faham memahami. Kena pandai bermain kata-kata agar isteri tak terguris hati.

Tingkah laku perlu sedap mata memandang agar tak rasa cemburu walaupun kadang-kadang manis tu ada jika isteri cemburu, apapun janganlah dibuat selalu.

Sesekali berilah hadiah walaupun tak ada benda yang disambut, isteri akan terkejut dan layanan tentu akan lebih hebat.

Walaupun pada awal hidup bersama ini banyak benda yang kurang, anda kenalah pandai mengurus agar semua kehendak isteri tertunai dan janji-janji semasa sebelum nikah dulu dapat dipenuhi, pandai-pandailah mencari helah agar dia tak marah.

Akhir kata: berbulan madu itu amalan, tetapi janganlah lama sangat. Kami AMK dan Cabang jangan dilupa pula, kepakaran anda amat kami perlukan.

Ps: cuba tukakarkan perkataan "anda" menjadi "YB" dan "isteri" menjadi "rakyat"."Padan muka Khairul-Datang lambat ke majlis Irwan, pengantin pun dah tak pakai baju pengantin". Irwan 2 dari kanan dan isteri 2 dari kiri

No comments:

Post a Comment

Kenapa Aku Di Sini?