Tempah & Merekabentuk Semua Jenis Banner Pelbagai Saiz Dengan Harga RM1.99 Sekaki Persegi | Telefon 012-286 36 17 Untuk Maklumat & Tempahan

Thursday, February 4, 2010

"Can I fuck you today"

 
Semua Orang Pergi Minum Pagi@Fucking

Hari ni di ofis aku jadi pemerhati dan mendengar dari celah-celah work station perbualan-perbualan penjawat profesional dan sokongan. Mereka ni kalu diberikan topik memang mahir membuat andaian.

Isu hangat hari ni adalah perletakan jawatan orang no 1 Najib dan kronologi Saipul diliwat. Hari ni semua orang tak segan mengajak rakan-rakan di khalayak ramai mengajak, "Can I fuck you today". Semua gembira dan tawa menyambut pelawaan itu dan ramai-ramai berjalan menuju pintu keluar pejabat. Rupanya pelawaan itu hanyalah mengajak kawan-kawan pergi minum (Sarapan).

Sebelum 1998, rakyat Malaysia taboo menyebut perkataan berkaitan sex, tatabahasanyapun jarang digunakan secara langsung. Selepas perbicaraan bermula ibu bapa terpaksa mencipta jawapan paling kreatif untuk menjawab soalan "Apa dia liwat" yang ditanya anak-anak mereka.

Fenomena baru terjadi hari ini, bila "Can I fuck you today" disamakan dengan santainya seperti mengajak kawan-kawan untuk minum pagi.

Kawan-kawan pejabat pula menerima pelawaan itu seolah telah lapar sangat. Atau yang mengajak itu ada kesaktian menundukkan yang dipelawa. Apapun kuasa sakti tidak boleh diterima di mahkamah.

Saipul-saipul...

3 comments:

 1. Laporan doktor Pusparawi adalah satu dokumen palsu?
  Macam mana lagi?

  ReplyDelete
 2. Dokumen palsu telah diedarkan oleh Pakatan Rakyat,membuat kenyataan yang laporan ini adalah seolah-olah benar,sehingga membuat rakyat mempercayai kerajaan merancang untuk menjatuhkan'MOKHTAR'....
  aku salah seorang yang ditipuuu

  Pakatan Rakyat menipu seluruh rakyat jelata....

  Pemimpin Pakatan Rakyat Menipu RAKYAT...

  ReplyDelete
 3. Jika laporan itu palsu, eloklah dibuat laporan polis.

  ReplyDelete

Kenapa Aku Di Sini?